Baleset Csabaszabadin, ittas vezetés Dobozon

2016. január 16. 09:52 | Mikóczy Erika

Közúti közlekedési baleset Csabaszabadi külterületén, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dobozon.

Csabaszabadi külterületén 2016. január 15-én 19 óra 45 perc körüli időben egy személygépkocsi vezetője letért az útról, árokba hajtott, majd egy oszlop beton tartórészének ütközött. Az autót vezető férfi az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Dobozon, a Nagy utcában 2016. január 16-án 0 óra 30 perc körüli időben ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A körösladányi férfinál az alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért az egyenruhások további vizsgálatok elvégzésére előállították a helyi körzeti megbízotti irodába. Miután két további mérés is megerősítette a helyszínen kapott eredményt, a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

FEL