Balázs Pali közvetít Schobert Norbi és Majka között

2016. szeptember 29. 09:40 | Fekete Kata

A Békés megyei énekes, Balázs Pali szeretné, ha Majka és Schobert Norbi kibékülne, szalonnasütére, borozgatásra hívja őket - írja az Origo.
 
Majka és Schobert Norbi sértődötten, durván üzengetett egymásnak, miután Schobert Norbi egy interjúban azt mondta, hogy nem jött be neki Bulgária, mert olyan érzése volt, mintha „Ózdon volna tenger”. A TV2 műsorvezetője szerint ezzel a kijelentéssel megsértette otthonát és a helyieket. Norbi ezután bocsánatot kért, de a háború folytatódik.

Balázs Pali szeretné, ha kibékülnének, nyílt levelet címzett nekik:

"Az elmúlt napokban a bárhova kattintottam, bárhova kapcsoltam vagy épp bármilyen újságot lapozgattam, mindenhol a ti csatátokkal találkoztam. Azért vettem a bátorságot, és ültem le a billentyűzet mögé, mert bár soha nem voltam szoros barátságban egyikőtökkel sem, azért az elmúlt 15 évben volt néhány közös élményünk, főleg a sportnak köszönhetően" - kezdte a bejegyzést.

Részletesen leírta, hogy ismerte meg őket, Norbival 2001 környékén találkozott először. "Aztán sokáig nem találkoztunk, majd 2011 környékén egy benzinkúton futottunk össze, és leültél egy kávéra az asztalunkhoz. Tele voltál kétséggel, panasszal. Akkoriban derült ki a szívproblémád. Féltél, pedig addigra már nagyon sikeres vállalkozóvá nőtted ki magad. Akkor vált a számomra egyértelművé, hogy te egy jó ember vagy, egy rendes fickó. Érző és folyamatos elismerésre vágyó férfi."

Majkának is szentelt pár sort, vele egy meccsen futott össze: "Petikém...Veled is 2003 környékén találkoztunk először, amikor a zenészválogatottal fociztunk. Emlékszem, a legnagyobb véleménykülönbségeket a te érkezésed okozta a csapatban. Talán ketten, hárman támogattuk az együttesből, hogy az akkor még valóvilágos Majkát beengedjük közénk. Én voltam az egyik, aki azt mondta, nézzük meg, milyen ember, közénk való-e? Ha igen, és jó ember, itt a helye. (...) Aztán az sorskerék úgy fordult, hogy az évek során az ország egyik legnépszerűbb rapperévé és televíziós műsorvezetőjévé váltál. Nyilván azért, mert erre vagy hivatott."

 

FEL