Az óvodásoké volt a főszerep Újkígyóson

2019. május 10. 18:45 | Szendi Rita

"Egy nap az óvodáért", majd "Egy nap az óvodásért" címmel rendezett családi napot a Közös Igazgatású Óvodai és Bölcsődei Intézményben, Újkígyóson. A program célja, hogy a családtagok egy jó hangulatú napot tölthessenek együtt, abban a környezetben, ahol gyermekeik a mindennapjaikat töltik. Az eseményen több, mint kétszázan vettek részt.

 

 

A pénteki családi napon mindenki hozzájárult ahhoz, hogy kellemes napot töltsenek együtt, így például az édesapák a pörköltben, míg a nagymamák a süteményekben segítettek. Schriffertné Lócskai Henriett, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének Békés megyei képviselője elmondta, hogy egy pályázat is a segítségükre volt, melynek révén a gyerekeknek körhintát, kézműves foglalkozásokat, arcfestést, ugrálóvárat és pónilovaglást biztosítottak. A programok közül az arcfestés volt a legnépszerűbb az óvodások körében.

Balogh Lászlóné, a Közös Igazgatású Óvodai és Bölcsődei Intézmény vezetője elmondta, hogy a nemrégiben felújított óvoda jó helyszínnek bizonyult, hiszen már a meglévő játékok is segítették a gyerekek szórakoztatását. Mint mondta, ezeken az alkalmakon van idő arra, amire a rohanó hétköznapokon nincs.

A szervezésben és az eseményen részt vett az Egyensúly AE Egyesület, valamint a CSAKK Pont is.

Itthon

Nyári táborok: Segítünk a tábort keresőknek és a tábort szervezőknek

Nyakunkon a nyár! A távoktatás, az osztálytársak távolléte miatt idén talán még fontosabb, hogy közösségben legyenek, különböző izgalmas és hasznos programokon vegyenek részt a gyerekek. A behir igyekszik segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot az idén is igen gazdag tábori kínálatban.
11:53
FEL