Az összes hitel egy helyen - Független tanácsadói iroda nyílt Békéscsaba

2019. április 19. 09:13 | Szendi Rita

Független tanácsadói iroda nyílt Békéscsabán, a Lázár utcában. A pénzügyi cég a különböző bankok összehasonlításával a legkedvezőbb hiteleket segít megtalálni az ügyfeleknek. 

Az új hiteliroda a Bankmonitor partnereként működik. A területi vezető elmondta: az a céljuk, hogy az igénylők a lehető leggyorsabban megtalálják a számukra optimális banki hitelajánlatot.

– A Bankmonitor Magyarország egyik leginnovatívabb pénzügyi cége, több mint 350 ezer ügyfelünk, érdeklődőnk látogatja havonta a weboldalunkat, amelyen tájékozódnak az aktuális pénzügyekről, emellett 140 ezren hírlevél-feliratkozóként kapnak napi információt tőlünk – fejtette ki a Bankmonitor területi vezetője, Kukola Mihály.

A békéscsabai Bankmonitor Partner Iroda hitelszakértője szerint fontos, hogy bemutassák az egyes bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket. Kukoláné Mészáros Irén hozzátette: emellett arra is figyelmet fordítanak, hogy az ügyfél jövedelmével, munkáltatói hátterével és egyéb paramétereivel milyen ajánlatok érhetőek el. Mint mondta: az ügyfelek azért is járnak jobban, mert a Bankmonitor kiemelt partnere a magyar pénzintézeteknek, így rajta keresztül sokszor kedvezőbb termékajánlatok érhetők el, mint közvetlenül a bankfiókokban.

– Konzultációink során ügyfeleinknek nem csak a bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket mutatjuk meg, hanem azt is, hogy a jövedelmükkel, munkáltatói hátterükkel és egyéb paramétereikkel ténylegesen mely ajánlatok érhetők el számukra. Ez alapján összehasonlító ajánlat készül a valós lehetőségek figyelembevételével, majd hivatalos ajánlatot kérünk a bankoktól – fogalmazott Kukoláné Mészáros Irén, a Bankmonitor Partner Békéscsaba irodavezetője.

Az ügyfeleknek általában elég egyetlen alkalommal, a hitelszerződés aláírásakor személyesen elmenni a bankba az előre egyeztetett időpontban - hangsúlyozta az iroda vezetője.

(x)

FEL