Az összes augusztus 20-ai program Békés megyében

2019. augusztus 20. 06:00 - 24:00
Békés megye

Ha már van konkrét elképzelésünk, akkor azért, ha pedig még nincs, akkor azért érdemes áttekinteni a hozzánk legközelebbi település(ek) augusztus huszadikai programkínálatát; segítségképpen mi összeszedtük mindet egy helyre, hogy Önöknek már csak választani kelljen.

FIGYELEM, ezt a cikket a megjelenése után is folyamatosan frissítjük majd; megéri tehát a későbbiekben is visszalátogatni ide.

 Egy dologban biztosak lehetünk; nagyon válogatósnak kell lennünk ahhoz, hogy ebből a tengernyi programból és helyszínből ne találjunk valami kedvünkre valót. A megye számos településén egész napos rendezvényekkel készülnek Államalapító Szent István ünnepére.

 A gyerekeket játszóházak, kézműves foglalkozások várják szinte minden faluban és városban; de számos ügyességi- és sportvetélkedőn is megmérettethetik magukat, ezzel együtt őket várják majd a vattacukor- édesség- és fagyiárusok is a legjobban az egyes helyszíneken. 

 A könnyűzenét kedvelők számára is széles lesz az augusztus 20-i paletta; a megyében lép fel azon a napon többek között a Mystery Gang, az AK26, Horváth Tamás, a Balkan Fanatik, de nem hagyhatjuk ki Zsédát, az Irie Maffia-t, a The Biebers zenekart és a Kowalsky meg a Vegát sem.

 Kísérő programok tekintetében hasonlóképp színes az összkép: az újkenyér-szegéstől kezdve a lovasbemutatón, a pacalfőző versenyen és a rúdtáncbemutatón át egészen a harci játékokig sokféle érdekes műsorszámot tekinthetnek meg mindazok, akik augusztus 20-át "házon kívül" tervezik tölteni. 

Ennyit általánosságban, de máris mutatjuk a konkrétumokat : )

A települések neveire, illetve az egy helyszínen több, párhuzamosan zajló rendezvény esetén azok elnevezésére kattintva megjeleníthetőek a tervezett programok plakátjai:

Békés / kispályás labdarúgó torna / pacalfőző verseny

Békéscsaba / Helytörténeti játék

Elek

Füzesgyarmat

Gyomaendrőd

Gyula

Kétsoprony

Lőkösháza

Mezőberény

Mezőhegyes

Mezőkovácsháza

Orosháza

Sarkad / Vadász- Horgásznap

Szarvas

Tótkomlós

Újkígyós

 Akik az augusztus huszadika előtti, vagy az utáni rendezvények között is szeretnének böngészni, azok figyelmébe ajánljuk folyamatosan frissülő  Programajánlónkat, ahol a megye összes jelentős eseményével kapcsolatban tájékozódhatnak.

 Természetesen az ebben a cikkben közzétett programok listája a későbbiekben még gyarapodhat. Kérjük, ha Ön tud olyan augusztus huszadikai rendezvényről, amely itt nem került feltüntetésre, akkor azt jelezze nekünk a Behir Facebook-oldalán keresztül!

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk!

További programok »

FEL