Az MSZP a lakosság véleményére kíváncsi

Járja az országot Tóbiás József, az MSZP elnöke, hogy az emberekkel találkozzon. A politikus szeretné visszaállítani a lakosság politikába vetett hitét.

Járja az országot Tóbiás József, az MSZP elnöke, hogy az emberekkel találkozzon. A politikus szeretné visszaállítani a lakosság politikába vetett hitét.

Népszavazásra buzdítja az embereket Tóbiás József. Az MSZP elnöke szombaton járt Békéscsabán. Szerinte összefogás kell ahhoz, hogy leváltsák a kormányt. Kifejtette: a mai politika a pénzről szól és nem arról, hogy jót tegyenek az emberekkel.

– A népszavazás annak a lehetősége, hogy véleményt mondjunk a kormányról. El lehet-e lopni a földet az állam, a közös tulajdonból, lehet-e az, hogy egy postás hetvenezer forintot keres, miközben a posta elnök-vezérigazgatója több, mint ötmillió forintot vihet haza- nyilatkozta Tóbiás József az MSZP elnöke.

Tóbiás József meggyőződése, hogy az emberek azt a helyet keresik, ahol elmondhatják a véleményüket, éppen ezért a párt népszavazást kezdeményezett. Az erről szóló ívet Békéscsabán is aláírhatták a járókelők. A politikus szerint a legtöbb állampolgárt három téma érdekli: a megélhetése, az oktatás és az egészségügy.

– Különösen Békés megyében nagyon nehéz az emberek nagy részének a sorsa, máról holnapra élnek, gyakorlatilag olyan emberi sorsokkal találkozik és állandó panasszal találkozik az ember, de azért nem egykönnyen adják az aláírásukat, azt kell, hogy mondjam, a félelmem még mindig benne van az emberekben jellemzően- tette hozzá Varga Zoltán az MSZP megyei elnöke. 

Az MSZP szerint egyre többen ábrándulnak ki a Fideszből és csatlakoznak a baloldalhoz.

Megosztás: