Az asszony nem akarta a férjét látni

2016. február 9. 09:26 | Fekete Kata

Két férfi feleslegesen dolgozott Battonya külterületén, az engedély nélkül kivágott fát nem lophatta el, sőt bíróság előtt kell felelnie. Egy gyomaendrődi férfi ellen azért intézkedtek a rendőrök, mert a felesége házához ment, de távoltartó határozat van ellene.

Egy mázsa fát vágott ki két férfi Battonya külterületén egy önkormányzati tulajdonban lévő területről engedély nélkül tegnap. Az 54 éves G. M. és a 23 éves M. D. szabálysértési őrizetben vannak, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Szintén három napon belül bíróság elé állíthatják azt a 36 éves gyomaendrődi férfit, aki annak ellenére ment a felesége házánál, hogy távoltartó határozat van ellene.

Szarvason, az egyik illatszer üzletből február 8-án 16 óra 30 perckor egy 14 éves fiatalkorú fiú eltulajdonított egy parfümöt. Az üzlet alkalmazottai tetten érték és rendőrt hívtak. 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei két férfit állítottak elő, akik a korábban rájuk kiszabott helyszíni bírságokat nem fizették be. A rendőri intézkedéskor sem tették ezt meg, ezért az egyenruhások mindkettőjüket Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték tegnap.

Forrás: Police.hu 

 

FEL