Az Alföldvíz Zrt. rendkívüli közleménye

2020. március 13. 21:09 | behir

Március 13-án ülésezett az Alföldvíz Zrt. járványügyi helyzetre vonatkozó cselekvési tervét kidolgozó és felügyelő Pandémiás Bizottsága, és több olyan intézkedést hozott, amely érinti a fogyasztókat. Az intézkedésekről a döntéseket a cég vezetősége a koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel, a kormány által meghatározott irányelveknek megfelelően hozta meg.

Az Alföldvíz Zrt. rendkívüli közleményét idézzük:

"A döntés értelmében a mellékvízmérők időszakos cseréit felfüggesztjük a következő rendelkezésig, mellyel egyidejűleg a mellékvízmérők cseréjére vonatkozó kedvezményes eljárás a felfüggesztés idejével meghosszabbodik, így nem éri kár a fogyasztókat.

Emellett felfüggesztjük a díjtartozás miatti korlátozásokat.

A szolgáltatás zavartalansága és biztonsága érdekében lépéseket tettünk, hogy munkatársaink munkavégzési képességét, munkára alkalmas állapotát megőrizzük. Ennek érdekében a szükséges higiéniai eszközök, fertőtlenítő szerek beszerzése folyamatosan történik. Továbbá azokon a területeken, ahol nem szükséges a személyi jelenlét, ott elrendeljük az otthoni munkavégzést, melynek feltételeit biztosítja társaságunk.

A teljes szolgáltatási területünkön a személyes műszaki ügyintézést is felfüggesztjük. A feladatokat egyéb kommunikációs formák útján kell végrehajtani.

Kérjük a fogyasztókat, hogy a már jól ismert kommunikációs csatornákon keressék társaságunkat:

Telefonos elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: 06/80/922-334
Hibabejelentés: 06/80/922-333

Internetes, e-mail-es elérhetőségek:
www.alfoldviz.hu
ugyfel@alfoldviz.hu
muszakihiba@alfoldviz.hu

Postai elérhetőség:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.

Fontos hangsúlyozni, hogy a társaság kellő pénzügyi forrással rendelkezik a járványügyi helyzet miatti többletköltségek finanszírozására."

További programok »

FEL