Alföldvíz Zrt. – Szünetel a személyes ügyfélszolgálat a fiókirodákban

2020. március 13. 15:27 | behir

A COVID-19 koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre vonatkozóan az Alföldvíz Zrt. tájékoztatja a lakosságot az őket érintő intézkedésekről.

A koronavírus-járvány egészségügyi veszélyeire való tekintettel az Aldöldvíz Zrt. ügyfélszolgálati fiókirodáiban a személyes ügyfélkiszolgálás átmenetileg szünetel.

Jelenleg személyes ügyintézésre kizárólag a békéscsabai (Békéscsaba, Szabolcs u. 36.), valamint a hódmezővásárhelyi (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.) állandó ügyfélszolgálati irodákban van lehetőség.

A személyes műszaki ügyintézést szintén felfüggesztették, ezek végzése átmenetileg kizárólag telefonos, elektronikus levelezés, postai levelezés, levélgyűjtők kihelyezése útján történik. A mellékvízmérők időszakos cseréjének végzése átmenetileg szintén szünetel, melyről bővebb tájékoztatást a felhasználók részére az elkövetkezendő időszakban ad az Alföldvíz Zrt.

A szolgáltató tisztelettel megkéri felhasználóit, hogy a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a személyes megjelenés helyett telefonon, írásban vagy az Alföldvíz Zrt. honlapján elérhető ügyintézési lehetőségek valamelyikén vegyék fel a társasággal a kapcsolatot.

Telefonos elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: 06/80/922-334
Hibabejelentés: 06/80/922-333

Internetes, e-mail-es elérhetőségek:
www.alfoldviz.hu
ugyfel@alfoldviz.hu
muszakihiba@alfoldviz.hu

Postai elérhetőség:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.

További programok »

FEL