Autót árvereztet el a békéscsabai önkormányzat

2019. december 5. 11:34 | behir.hu

Az árverés 2020 január 16-án lesz, a licit 280 ezer forinttól indul.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata árverésen kívánja értékesíteni a tulajdonában lévő alábbi személygépjárművet

 

Típus: Renault Megane Grandtour 1.6

 

Forgalmi rendszám: JXN - 070

 

     Évjárat: 2005. 08.

 

Futott km: 241.326

 

  A gépjármű kikiáltási ára: bruttó 280.000,- Ft

 

A személygépkocsi benzin üzemű, műszaki vizsgája 2019. augusztus 17. napján lejárt, a forgalomból ideiglenesen kivonásra került, üzembentartója a Békés Megyei Könyvtár.

 

Az árverésen az vehet részt, aki 28.000,- Ft-ot, azaz huszonnyolcezer forint letéti díjat Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pénztárába vagy átutalással az OTP 11733003-15345008 számú bankszámlaszámlára teljesít. Az árverésen a letéti összeg befizetését igazoló pénztárbizonylat bemutatásával vagy a pénzösszeg bankszámlára való megérkezése esetén lehet részt venni. A befizetett összeg annál, aki az árverésen a legmagasabb összeget ajánlja, beszámít a vételárba, aki az árverésen nem nyert, annak a letétbe helyezett pénz visszajár.

 

A kikiáltási ártól lefelé licitálni nem lehet.

 

Galéria

 

Az adásvételi szerződést az árverést követő 10 napon belül meg kell kötni. Az ingatlan teljes vételárát a nyertesnek az adásvételi szerződés aláírásától számított 5 napon belül egy összegben kell megfizetnie. Az árverés nyertesének a vételár teljes megfizetése napján a gépjármű birtokba adható.

Amennyiben a nyertes a szerződést saját hibájából, ki nem menthető okból nem köti meg, vagy a vételárat a kiírási feltételek szerint nem fizeti meg, úgy a letétbe helyezett összeget elveszíti. A vételár késedelmes megfizetése esetén az eladó jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni, kárait megtéríteni a letétbe helyezett összegből.

 

Az értékesítés Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének az önkormányzat vagyonáról és a vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 19/2012. (V. 2.) önkormányzati rendeletében foglaltaknak megfelelően történik.

 

A gépjármű, Békéscsaba Kiss Ernő utca 3.szám alatt megtekinthető.

 

Az árverés időpontja: 2020. január 16-án 10oo óra.

 

Helye: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (Békéscsaba, Szent István tér 7.) 1. emelet III. számú tárgyalója.

 


A gépjármű műszaki állapotáról a 0620/579-7460 számú telefonszámon, Csatáriné Biró Eszternél, az árverés feltételeiről a 66/523-863-as telefonszámon Czigléczkiné Liszkai Editnél lehet érdeklődni.


 

További programok »

Itthon

Kihirdették a Kós Károly Országos Pedagógiai Verseny eredményeit

Idén ötvennégy csapat vett részt a békéscsabai Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola pedagógiai témában meghirdetett országos versenyén. A Kós Károly Országos Pedagógiai Versenyt idén második alkalommal szervezték meg, a pályázók a fogyatékossággal élők beilleszkedési lehetőségeit támogató módszereket vagy eszközöket találtak ki és mutattak be. A megmérettetés eredményhirdetését kedden délelőtt rendezték meg a Békéscsabai Szakképzési Centrumban.
18:17
FEL