Atlétika: Remek egyéni csúcsok Székesfehérváron a 10. Gyulai István Memorialon

2020. augusztus 21. 16:12 | Kovács Dávid

Felvették a kesztyűt a világsztárokkal a magyar utánpótláskorú atléták a Gyulai Memorialon, a legjobban az országos csúcsot elérő gátfutó Kozák Luca és a szintén második helyen végző kalapácsvető, Halász Bence teljesített. A viadalon két csabai atléta, Nadj Levente és Steigerwald Ernő is megmutathatta tudását.

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club két kiváló sprintere a 200 méteres síkfutásra kapott meghívást, akik bizonyították tehetségüket - írja a csabai egyesület beszámolója. Mindketten egyéni csúcsot futottak, a pécsi Farkas Bence (21.59) mögött Nadj Levente (21.90) lett a második, Steigerwald Ernő (21.93) pedig a harmadik helyet szerezte meg.

 

A két csabai sprinter: Nadj Levente (balra) és Steigerwald Ernő (Fotó: Kopp Békéscsabai Atlétikai Club)

A két csabai sprinter: Nadj Levente (balra) és Steigerwald Ernő (Fotó: Kopp Békéscsabai Atlétikai Club)

 

- Gratulálunk mindkettőjüknek és felkészítőiknek, Adorján Lászlónak és Erdős Péternek – fejezte ki elismerését Tóth Sándor, a klub mesteredzője.

 

Sport

Azok a csodálatos Bökfi gének

Pár hete új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben. Hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Bökfi Réka rúdsport-oktató következik.
2021. április 12. 15:39
FEL