Atlétika: Kiváló csabai idényzárás

2019. október 16. 15:16 | behir

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői hét dobogós helyezést, közte négy aranyérmet gyűjtöttek be Szegeden.

Szegeden nagyon szép idő fogadta a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club dobó atlétáit a Tiszta Kupa és Szentesi Dobóversenyen, szombaton. Jó szervezés és több egyéni csúcs jellemezte a versenyt – írja a csabai egyesület beszámolója. Márton Anita világbajnok súlylökő ezúttal diszkosszal állt a dobókörbe, ahol az idei legjobb eredményével lett aranyérmes.

Serdülő korosztályban Csizmazia Áron a diszkoszvetés mellett a súlylökést is megnyerte. Baukó Petra súlylökésben, korosztályában első lett, míg a felnőttek között diszkoszvetésben az 5. helyet szerezte meg. A gyermekeknél Priskin Luca diszkoszvetésben diadalmaskodott. A dobogós helyezésekhez Kun Dominik két bronzéremmel járult hozzá súlylökésben és diszkoszvetésben.

Miközben a dobók jobbnál jobb eredményeket szereztek, addig Kovács Barbara a 6. Märcz Róbert Nemzetközi Gyaloglóversenyen állt rajthoz Pécs városában. A csabaiak olimpikonja jó időeredménnyel zárt, és mindenkit maga mögé utasított 10 kilométeren. Győztes ideje 46:52 lett.

 

 

Sport

Azok a csodálatos Bökfi gének

Pár hete új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben. Hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Bökfi Réka rúdsport-oktató következik.
2021. április 12. 15:39
FEL