Árokba borult autó, tűzcsapnak sodródott motoros - a hétvége összefoglalója

2021. április 12. 14:46 | behir

Az elmúlt hétvégén sok dolga akadt a megyei katasztrófavédelemnek, szinte egymást érték a bejelentések.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint két személyautó karambolozott vasárnap reggel Köröstarcsán, a Puskin és a Tavasz utca sarkán. A járművekben összesen négyen utaztak, a baleset következtében senki sem sérült meg. A mezőberényi hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak.

 

Fotó: Orosháza HTP

Fotó: Orosháza HTP

 

Szintén vasárnap, kora délután ismét két jármű karambolozott Csorvás és Orosháza között a 47-es út 154-es kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében mindkét autó árokba csapódott, de járművébe senki sem szorult be. A két autóban összesen kilencen utaztak. A mentőszolgálat elmondása alapján senki sem sérült meg, de elővigyázatosságból egy gyermeket az édesanyja kíséretében megfigyelésre kórházba szállítottak.  Az orosházi hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak.

 

Fotó: Orosháza HTP

Fotó: Orosháza HTP

 

Pár órával később egy motoros tűzcsapnak sodródott Orosházán az Oláh István és az Arany János utca kereszteződésében. A mentőszolgálat elmondása alapján az ütközés következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, ezért kórházba kellett szállítani. Az ütközés erejétől a tűzcsap kiszakadt a helyéről, így a víz akadálytalanul a szabadba áramlott. A helyi hivatásos tűzoltók a motort áramtalanították, majd a közműszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

További programok »

Itthon

Mlinár Pali 70!

Nagyon suta lenne ez a cikk, ha a "Mlinár Pál néptánc oktató 70 esztendős!" címet kapná. Ugyanis a művészek, a sportolók keresztnevét legtöbbször becézett formában használjuk. Ezáltal közelebb állnak hozzánk, kvázi családtagként örülünk a sikereiknek. A kerek születésnap alkalmából alaposan kikérdeztük!
2021. május 18. 19:29
FEL