Álláskeresési tanácsadás, segítségnyújtás

Munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása hátrányos helyzetűeknek a „Helyi szintű komplex programok Békéscsaba területén” tárgyú, TOP-6.9.1-16-BC1-2017-00001 azonosítószámú projekt keretében

A program céljai között szerepel az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, munkahelyi elhelyezkedésének támogatása, továbbá az is, hogy a közfoglalkoztatásból minél többen kerüljenek át a nyílt munkaerő-piacra.

A célokat szem előtt tartva a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. olyan munkaerő-piaci szolgáltatást nyújt, mely hozzájárul ahhoz, hogy könnyebb legyen feltérképezni az álláslehetőségeket, az emberek megismerjék a hatékony álláskeresési technikákat. Munkatársaink segítenek abban, hogy az állásinterjúk sikeresek legyenek. A munkáltatók igényeire építve felkészítjük a munkavállalókat a számukra nagy kihívásokra az elhelyezkedésüktől egészen a munkahelyi beilleszkedésükig.

Elsődleges feladatunk a munkaerő-piaci beilleszkedést elősegítő programok szervezése, az önálló jövedelemszerzésre való képesség kialakítása, fejlesztése. Az ügyfél tájékozottabb lesz a munkaerő-piaci intézményrendszerről és szereplőkről, a munkát keresőknek nyújtható támogatások és szolgáltatások lehetőségeiről és az igénybevétel feltételeiről, eljárásrendjeiről annak érdekében, hogy az információk birtokában gyorsabban és hatékonyabban tudjon élni a lehetőségeivel. A munkaerő-piaci szolgáltatások keretében lehetőség van információnyújtásra, tanácsadásra (munkatanácsadás, álláskeresési tanácsadás) valamint egyéni mentorálásra.

Várjuk azok jelentkezését, akik munkát akarnak vállalni, de nem rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és a kellő gyakorlattal az álláskeresés terén. Ügyfeleinknek kérésükre ingyenesen elkészítjük önéletrajzukat, motivációs levelüket, felkészítjük az állásinterjúra.

A szolgáltatásban dolgozó mentorok szívesen állnak az álláskeresők rendelkezésére, forduljanak hozzájuk bizalommal!

Elérhetőségeink:

Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft.                           

MENTORAINK:                                

Petrovszkiné Szabó Rozália 20/34-50-893                                                                                      

Hankó Ferenc 20/45-45-682

IRODA (előre egyeztetett időpontban):

Csabagyöngye Kulturális Központ 5600 Békéscsaba Széchenyi utca 4. PATAKY terem

 

További programok »

Itthon

Az orosházi kórház várja az orvostanhallgatókat és rezidenseket

Ahhoz, hogy az orvostanhallgatók az általános orvosi diplomát megszerezzék, kórházi gyakorlatokon kell részt venniük, amik pontosan szabályozva vannak a tanrendben. Az orvosi diplomát megszerző rezidens orvosoknak pedig szintén kórházi háttér kell, hogy a választott szakvizsgájukat le tudják tenni. Ezeket a gyakorlatokat pedig olyan akkreditált intézményekben végezhetik, mint az Orosházi Dr. László Elek Kórház.
12:08
FEL