Adventi BlesSing címmel rendeztek koncertet a Békéscsabai Baptista Imaházban

2022. december 17. 19:45 | Papp Ádám Sándor

Szombaton koraeste a Joy Gospel Music együttes énekesei adtak adventi koncertet a Békéscsabai Baptista Imaházban.

– A 2006-ban alapított Joy Gospel Music együttes hét énekessel érkezett Békéscsabára. A formációt éppen azért alakítottak ki, hogy kisebb helyeken is felléphessenek – tudtuk meg az együttes vezetőjétől. Almási Kornél elmondta, hogy előadásuk mind a zenei stílusában, mind pedig mondandójában széles repertoárral rendelkezik.

– Elsődleges célunk az, hogy Isten üzenetét adjuk át a mi dalainkon, koncertjeinken keresztül. Különös tekintettel az adventre hoztuk az üzenetet, hogy együtt várakozással töltsük az időt, olyan várakozással, amely az Isten szerint való – emelte ki.

A szervezők mindenkit szívesen vártak az eseményre, akik érdeklődnek a keresztény gondolatokat, tartalmakat közlő énekek iránt. 

– Közeledik advent negyedik vasárnapja és a karácsony. Egyrészt az ünnepre készülődés van benne az adventi időszakunkban, illetve egy távolabbra mutató esemény is, Jézus azt mondta, még egyszer eljön. Úgy gondolom, hogy az énekek mindkét lényeget megjelenítik – hangsúlyozta Takács Zoltán, Békéscsabai Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

A lelkipásztor hozzátette: bíznak abban, hogy a jövőben is hasonló színvonalú koncertekkel várhatják majd az érdeklődőket az ünnepek előtt.

Galéria

További programok »

FEL