Advent idején sem maradhatott el a Ligeti Vásár - galériával

2023. december 10. 08:27 | Vincze Attila

Karácsonyi Ligeti Vásárt tartottak szombaton a Körösök Völgye Látogatóközpont épületében Békéscsabán. A rendezvényen többek között mézeskalács sütésen és díszítésen, gyertya-, illetve karácsonyi mécses, valamint madárkalács készítésen is részt lehetett venni.

A behir.hu kérdésére a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület munkaszervezet-vezetője elmondta, hogy szombaton sikerült egy kis karácsonyi hangulatot csempészni a Széchenyi ligetbe, amely egyben az év utolsó Ligeti Vására volt. Pócsi Gabriella arról is beszélt, hogy ez már az ötödik olyan esztendő, amikor kifejezetten karácsonyi vásárként hirdették meg a decemberi Ligeti Vásárt.

– Az volt a célunk, hogy egy olyan családias hangulatot teremtsünk meg a látogatóközpont nagytermében, amely által az érdeklődők közösen élhetik meg az ünnepek miliőjét és a Szenteste várakozását – fogalmazott.

Hozzátette: idén sikerült megvalósítaniuk azt, hogy minden hónapban környezezettudatosságra épülő családi programokat szervezzenek az érdeklődők számára, ami ugyan elmondása szerint nem volt könnyű, de a másfél éve létrehozott animátor csapatuk kiváló munkát végzett az idei esztendőben is. 

Tekintsék meg rövid videós összeállításunkat és galériánkat is!

 

 

Galéria

További programok »

FEL