A trükkös lopások megelőzéséért tart tanácsadást a rendőrség

2018. május 22. 07:09 | behir

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.

A „Házhoz megyünk” program keretében bűnmegelőzési fórumokra várja a rendőrség az érdeklődőket Békés megyében, három településen - írja a rendőrség honlapja. Főként vagyonvédelemmel kapcsolatos előadás lesz 2018. május 22-én, 10 órától a medgyesbodzási polgármesteri hivatal nagytermében. A rendezvényen Medgyesbodzás és Pusztaottlaka önkormányzatának és civil szervezeteinek képviselői is részt vesznek. Ezt követően, 2018. május 23-án, 10 órától Mezőhegyesen, az önkormányzat szociális intézményeinek épületében tart lakossági fórumot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési főelőadója és a település körzeti megbízottja.  Ugyanezen a napon, Végegyházán is hasonló programra várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal nagytermében, ahol 13 órakor kezdődik majd a fórum. Az előadásokon, tanácsadásokon a rendőrök vagyonvédelemmel kapcsolatos hasznos információkat osztanak meg az érdeklődőkkel. Szó lesz többek között a lakásbetörések, kerékpárlopások, illetve az idős emberek sérelmére elkövetett lopások, valamint az úgynevezett trükkös csalások megelőzési lehetőségeiről is. 

További programok »

Kék hírek

Fiktív számlákat könyveltetett egy csabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetője

A Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján költségvetési csalás büntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt ítélt el a Gyulai Járásbíróság egy 50 éves Békéscsabán élő horvát állampolgárságú férfit, aki egy békéscsabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetőjeként fiktív számlákat könyveltetett le és ezáltal 2 millió forint adóhiányt okozott.
16:12
FEL