A szezon utolsó nagy dobására készül a Rondella

2020. szeptember 22. 18:04 | behir

BOR, ami muzsikál: Jó hangulatú fúvószenével búcsúzik a koncertszezontól a Rondella – ismertette az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft közleményében.

Van még egy nagy dobása erre a szezonra a gyulai vár melletti szabadtéri szórakozóhelynek. A nyári időszakban nyitva tartó Rondella a legegyedibb környezetben fogadja vendégeit minőségi kínálatával, amelyben természetesen komoly szerepet kapnak a gyulai termékek is. A helyszín másik ismert jellemzője, hogy kiváló hangulatú zenei eseményeknek ad otthont. Így lesz ez szeptember 25-én, pénteken is.

Felszabadult, szenzációs hangulatot ígér koncertjein a Brass On the Road (BOR) nevű formáciA só, amelyben 9 fúvós hangszer mellé egy szóló-, valamint egy basszusgitár, illetve egy dob adja a ritmusszekciót. A zenekar saját képére formált hangszerelései között megtalálhatók a ’60-’70-es évek közismert dallamai, filmzenék, jazz sztenderdek, de 21. századi slágerek is.

A Brass On the Road koncertje szeptember 25-én (pénteken) 20.30-kor kezdődik a Rondellánál.
A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

 

További programok »

Itthon

A járvány ellenére is Békéscsabára várták a kolbászkedvelőket

Idén elmaradt Magyarország egyik legnagyobb gasztro-kulturális rendezvénye, a Csabai Kolbászfesztivál, de a szervezők nem mondtak le teljesen a programról. Kicsit másképp, kevesebb résztvevővel és a biztonsági szabályokat betartva, Malac a jégen névvel készültek rendezvénnyel a Csabai Rendezvénypajtában.
11:38
FEL