A számunkra kedves helyek megosztására ösztönöz az MTÜ új videója

2018. október 3. 11:03 | behir

Az MTÜ továbbra is ajánl hazai úti célokat és attrakciókat, de arra ösztönzi az embereket, hogy osszák meg a számukra kedves helyeket, ajánljanak kevésbé ismert, ám vonzó látnivalókat, élményeket. A cél a hazai turisztikai desztinációk újabb és újabb arcainak bemutatása, és a belföldi lakosság saját élményláncainak megalkotása és megosztása.

Az új szlogenünk arra utal, hogy hiszünk abban, mindenki ismer olyan rejtett turisztikai kincset, amit mások eddig talán nem vettek észre, és azt szeretnénk elérni, hogy minél többen mutassák meg, osszák meg az egész országgal a saját kedvenc helyeiket.

 

 

Magyarországon számos olyan felfedezésre váró program, élmény, táj vár ránk, amiket érdemes minél több embernek megismernie, átélnie akár egy 1 napos kirándulás, egy hétvégi kikapcsolódás vagy egy hosszabb utazás alkalmával. Ezekből a Magyar Turisztikai Ügynökség egy év alatt a belföldi kampányok során jópárat megmutatott, és ezzel elértük, hogy a belföldi utazás újra népszerű legyen. Most pedig eljutottunk oda, hogy szintet lépjünk, és az emberekkel közösen keressük és mutassuk meg az új kedvenc helyeinket – fogalmazott dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 

Forrás: Világgazdaság

További programok »

Gazdaság

A szélsőséges időjárás ronthatja a búza idei minőségét és mennyiségét

Megfelelő ütemben halad az őszi búza betakarítása Békés megyében. A gazdálkodók idén 101 ezer hektáron vetették el a kalászos növényt, a termény 25 százalékát már sikeresen le is aratták. A szakemberek a mennyiséggel és a minőséggel kapcsolatban elmondták, hogy a kora tavaszi aszály, majd a több napos esős időjárás miatt gyengébb évet zárhatnak, mint tavaly.
08:12
FEL