A szabadkígyósiak és az újkígyósiak októberig ingyen látogathatják a kastélyt

2022. március 17. 20:48 | behir.hu

A hírt csütörtök este a térség országgyűlési képviselője közölte közösségi oldalán.

Herczeg Tamás arról írt a Facebookon, hogy csütörtökön délután egyeztetett a szabadkígyósi Wenckheim-kastély vagyonkezelője és üzemeltetője (a NÖF, azaz a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.) vezetésével, melynek nyomán március 20-tól (vasárnaptól) 2022. október 1-ig nemcsak a szabadkígyósiak, hanem az újkígyósiak is térítésmentesen látogathatják a megújult kastélyt.

Akik lakcímkártyájukkal igazolják, hogy a két település valamelyikén élnek, nyitvatartási időben, rendezvények időtartamán kívül, október elejéig díjtalanul járhatják be a kastély minden látogatható területét. 

További programok »

Itthon

Együk színesre az agyunkat, testünket és a lelkünket – színek a tányéron

A mentális és fizikai egészségre mindig vigyázni kell. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre van hatással az, amit elfogyasztunk. Kicsi gyerekként, amikor az emberről a szülei féltőn gondoskodnak és ráripakodnak egy kevésbé kedvelt étel elfogyasztásánál azzal, hogy "nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert jó!", szenvedésnek élhetjük meg a színes étrendet. Fiatal felnőttként az ember rájön, nagy érték volt ez a gondoskodás.
15:11
FEL