A sérült gyermekekért koncertezika Budapest Saxophone Quartet

2016. május 24. 06:35 | Mikóczy Erika

Június első vasárnapján Békésen lép színpadra a sérült gyermekeket segítő Együtt Könnyebb Közhasznú Egyesület által szervezett jótékonysági koncerten a Budapest Saxophone Quartet.

Az Együtt Könnyebb Közhasznú Egyesület 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy a Békésenn és környékén élő sérült gyerekeket nevelő családokat összefogja, a gyerekek és a fiatalok számára programokat, fejlesztést biztosítson. Kiemelt céljuk továbbá, hogy a sérült gyermekeket nevelő családokból összetartó közösséget hozzanak létre.

Mindennek érdekében a városban és környékén élő sérült gyermekeknek és fiataloknak szabadidős tevékenységeket, fejlesztő foglalkozásokat szerveznek. Programjaik között szerepel például mozgásfejlesztés, masszírozás, úszás, zeneterápia, szerveznek továbbá a nyári tábort, valamint vízi terápiával egybekötött családi fürdőzéseket is.

A június 5-én, a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központban 16 órakor kezdődő koncertre a belépő ára 1500 forint. Jegyek válthatók a helyszínen és az egyesület tagjainál. A koncerten Kocsorné Krizbai Anna vezetésével a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Kórusa is közreműködik.

Az egyesület a koncert bevételét a sérült gyermekek fejlesztő foglalkozásaira, szabadidős tevékenységére és különböző terápiákra fordítja.

Forrás: MTI

További programok »

FEL