A rendőröket szidta az ittas sofőr

Egy nő nem akarta megfújni a szondát, egy férfi székeket dobált Orosházán.

Nem igazolta magát és szidalmazta a rendőröket az a nő, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei április 17-én 4 óra 45 perckor megállítottak. Felmerült a gyanu, hogy a sofőr ittas, de az alkoholszondás vizsgálat elvégzésében sem akart közreműködni. Végül a hiteles légalkohol mérő készülékkel végzett vizsgálat, valamint az elsődleges orvosi vélemény is igazolta az ittasság gyanúját, ezért az intézkedő rendőrök a nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntető, illetve az általa elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Orosházán, az egyik vendéglátóhelyen vasárnap 22 óra 45 perckor egy férfi megütött egy másik vendéget, majd felé dobott egy széket. Amikor a pultos nő értesítette a rendőrséget, a férfi elmenekült, de a rendőrök a lakásánál elfogták. A 32 éves orosházi férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Kerékpáros gyermekkel ütközött egy autó Békésen, a Báthory utcában 18 órakor. A 13 éves fiú az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Megosztás:

Címke: , ,