A nagymamáját bántalmazta

2016. február 28. 10:29 | Fekete Kata

Bűnügyi őrizetbe vett egy gerendási fiatalt a Békéscsabai Rendőrkapitányság február 27-én. A 19 éves F. K. a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján február 26-án 22 óra és 23 óra között bántalmazta a vele együtt élő nagymamáját. Az idős asszony az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A fiatalember ellen a rendőrség súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Végegyházán február 27-én egy nő kért rendőri segítséget azért, mert idős rokonához nem tudott bejutni, a férfi nem nyitott neki ajtót. A rendőrök, miután bementek az épületbe a fürdőszobában a földön fekve találták meg a bácsit, aki elesett és nem tudott felállni. Az egyenruhások felsegítették a sérültet és mentőt hívtak hozzá.

Két fiatal férfi bontotta meg egy lakatlan ház tetőszerkezetét  február 27-én Tótkomlóson, a Zöldmező soron. A rendőrök tetten érték őket, majd mindkettőjüket igazoltatták és előállították. A páros egyik tagja ellen büntetőeljárás indult, mert úgy kérte barátja segítségét a bontáshoz, hogy azt mondta neki: a ház az egyik rokonáé, akitől engedélyt kapott erre. A 17 éves fiatalember azonban a tulajdonos tudta nélkül akart deszkákat elvinni a lakatlan épület tetejéről. A fiatalkorú fiút az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Forrás: Police.hu

FEL