Tallér Edina legújabb könyvét mutatták be a megyei könyvtárban

2024. június 22. 08:27 | Fajó Attila

Tallér Edina író legújabb, Jóemberek című könyvének bemutatóját rendezték meg a Békés Megyei Könyvtárban péntek este. A zenés irodalmi esten részletek is elhangzottak a műből.

- Nagyon örülök, hogy ma este itt lehettek a könyvemmel, Budapesten és Kiskunhalason már bemutatásra került, most megérdemelten az életem egy másik fő helyszíne, Békéscsaba követekezett - emelte ki Tallér Edina író. 

A történet szerint egy budapesti házaspár elindul vidékre, útközben lerobbannak egy faluban, és egy ideig ott ragadnak. De a kialakult helyzetben szembesülniük kell azzal, hogy valami más is történt velük, és már az a tét, hogy mit tudnak – vagy nem tudnak – kezdeni egymással - olvassuk az új könyvről a szerző honlapján.

A Bán Ber Deep Heart Deep Soul Társaság képviseletében az eseményt szervező Bánszki Mihály elmondta, társaságuk kulturális események létrehozatalában érdekelt, az induló és tapasztalt alkotók támogatása a fő cél, Békéscsaba kulturális életének felpezsdítése mellett. 

Az írónő beszélgetőtársa Földesi Csenge, a könyvtár munkatársa volt. A könyvből pedig Földesi Ágnes Villő és Czitor Attila színészek olvastak fel részleteket, a jelenlévők legnagyobb örömére. A zenével színesített program muzsika felelősei Gyaraki Lívia és Láda Mihály voltak, akik illő dallamokkal hangolták a nagyérdeműt. 

Galéria

További programok »

Kultúra

Több kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a Munkácsy Negyed intézményei

A nyári hetekben a családok kedvenc programjai közé tartozik a strandolás, a játszóterezés, illetve a kirándulás. A gyermekfelügyeletben a nagyszülők is kiveszik a részüket, emellett sokan élnek a táborozás lehetőségével. Békéscsabán a Munkácsy Negyed intézményei is biztosítanak lehetőséget a kikapcsolódásra.
2024. július 22. 12:15
FEL