A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét kapta meg Majoros Béla

2016. március 22. 19:01 | Varga Diána

A Csaba Metál Zrt. tulajdonos vezérigazgatója március 15-én vette át a kitüntetést Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium kitüntetéseit öten vehették át az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóján. Az indoklás szerint Majoros Béla, a Csaba Metál Öntödei Zrt. tulajdonos vezérigazgatója Magyarország legnagyobb járműgyártóinak beszállító cége élén végzett kiváló munkájáért és a helyi gazdasági életben betöltött meghatározó szerepéért vehette át az elismerést Varga Mihálytól. 

A vezérigazgatóval legutóbb Békéscsaba legnagyobb adózói számára rendezett fogadáson készítettünk interjút, ahol Majoros Béla úgy értékelt: a cég kitűnő évet tudhat maga mögött. 2015-ben közel huszonhét százalékot növekedett az árbevételük, és 2010 óta folyamatos fejlesztéseket hajtanak végre, igazodva az autóipar változó igényeihez.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Köztársasági Érdemrendnek a fokozata. Az elismerésben részesülők teljes listája ezen a linken érhető el.

 

FEL