A lekváros tolvaj tönkretette a kaput

2016. május 9. 07:56 | Fekete Kata

Befőtteket, szerszámokat lopott egy békéscsabai garázsból az a férfi, akit a bűncselekményről érkezett bejelentésre a házhoz érkező nyomozó a helyszín közelében elfogott.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra szombaton 16 óra 46 perckor érkezett bejelentés arról, hogy körülbelül egy órával korábban Békéscsabán, a Rákóczi utcában valaki befőtteket, szerszámokat lopott el egy családi ház garázsából. A hívást követően a helyszínre érkező nyomozó a tanúktól kapott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogott egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A 26 éves békéscsabai K. G-t a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a nyomozás eddigi adatai alapján kinyitotta a garázs elektromosan működő ajtaját, ami ettől tönkre is ment. Miután bejutott a helyiségbe, több mint 50 üveg lekvárt, befőttet, valamint szerszámokat pakolt egy zsákba és elvitte azokat.

A 26 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: Police.hu

FEL