A legédesebb anyatejes babákat díjazta a Békéscsabai Médiacentrum

2020. szeptember 18. 14:54 | Tóth Bianka

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. az anyatejes világnap kapcsán hirdetett versenyt azon kisbabák számára, akiket anyatejjel táplálnak. Pénteken tartották a Békés megye legédesebb anyatejes babája verseny díjátadóját a Békéscsabai Médiacentrumban (BMC).

A BMC ügyvezetője elmondta, hogy a versennyel az anyatejes táplálás fontosságára szerették volna felhívni a figyelmet. A verseny augusztus 31-éig tartott, és azokat a babákat díjazták, akiknek a fotóira a legtöbb kedvelés (like) érkezett. Diós Zsolt kiemelte, hogy ez volt eddig a legnépszerűbb programjuk.

– Több mint 170 nevezés érkezett a Békés megye legédesebb anyatejes babája című versenyünkre, amelynek az első három helyezettjét díjaztuk. Nem akartunk különdíjat adni, hiszen akkor 167 különdíjat kellett volna adnunk, hiszen minden gyerek gyönyörű. 

A verseny győztese, a most 8 hónapos Beinschróth Gréti lett, aki több mint 2300 szavazattal érte el az első helyet. A második helyezett 1700 szavazattal Alexa Sára Erika (az ő családja sajnos a díjátadón nem tudott részt venni, az ajándékokat később kapják meg), a harmadik pedig 1400 szavazattal Kohut Ágnes Aida.

 

A tündéri harmadik helyezett a szüleivel

 

A kis Gréti édesanyja elmondta, hogy kislányát a mai napig anyatejjel táplálja.

– Nagyon jó érzésekkel töltött el minket, amikor megtudtuk, hogy megnyertük a versenyt. Őszintén, még sírtunk is. Nagyon örültünk neki, hogy ennyi embernek tetszik a kislányunk. Mindegyik baba szép volt, de nyilván nekünk ő a legszebb – fogalmazott az anyuka.

A nyertesek értékes ajándékcsomagot kaptak, olyan meglepetésekkel, amelyeknek a gyermekek és a szüleik is örülhettek. Diós Zsolt elmondta, hogy a Békéscsabai Jókai Színház és a Csabai Rendezvénypajta is ajándékokkal támogatta a versenyt.

 

Galéria

Hírek videóval

FEL