A Jókai színház felhívása: Tervezz jelmezt a Szélkirálynak!

Mostanra hagyománnyá vált a Jókai színházban, hogy mesedarabjaikhoz kötődően hol saját készítésű hóvirággal (Négy évszak), hol papír farönkkel (A kolozsvári bíró) hol meg ládikákkal (Ládafia) érkeznek a nebulók egy-egy előadásukra.

Mostanra hagyománnyá vált a Jókai színházban, hogy mesedarabjaikhoz kötődően hol saját készítésű hóvirággal (Négy évszak), hol papír farönkkel (A kolozsvári bíró) hol meg ládikákkal (Ládafia) érkeznek a nebulók egy-egy előadásukra.  A gyerekek és pedagógusaik is nagy örömmel fogadták korábbi, hasonló  kezdeményezéseiket. Most azt kérik, hogy a gyerekek öltöztessék fel saját elképzeléseik szerint a Szélkirályt!

Tervezz jelmezt a Szélkirálynak! – szól a Békéscsabai Jókai Színház felhívása.

– Készíts Te is jelmeztervet, majd hozd magaddal A szegény csizmadia és a Szélkirály című mesejátékra! Ne felejtsd el ráírni a jelmeztervre a neved és elérhetőségeidet! Hogy milyen alapanyagból és hogyan dolgozol, azt a fantáziádra bízzuk! Minden alkotást ajándékkal jutalmazunk, a három legötletesebb jelmezterv készítője nyeri el a fődíjat – áll a színház felhívásában.

 

Megosztás:

Címke: ,