A hétvége a kaktuszoké Békéscsabán

Június második hétvégéje a mániákus kaktuszimádóké lesz. De azok is megtalálják számításaikat akik csak érdeklődnek a szúrós növények iránt vagy csak szimplán hétvégi kikapcsolódást keresnek maguknak, családjuknak.

Péntektől vasárnapig tart ugyanis Békéscsabán a KAKTUSZMÁNIA elnevezésű eseménysorozat. A turisztikai főpályaudvaron ezeken a napokon minden a kaktuszokról szól majd. Lesznek programok kicsiknek és nagyoknak is, filmekkel, kiállítással, vásárral, zenével, versenyekkel.

A péntek a ráhangolódásé lesz: aznapi egyke programként este 9-kor A kaktusz virága c. romantikus vígjátékot vetítik az élővíz csatornában felállított mobilstégre. Másnap délelőtt 9-től kezdődik a program, amelyet ismét egy film egy kaktuszos western zár Kaktusz Jack címmel. Aznap kaktuszkiállítás és vásár, sőt kaktusz szépségverseny is lesz. Este 7-kor pedig a Vörös Kaktusz zenekar lép fel. Vasárnap is a szombatival megegyező időpontban nyit a rendezvény, aznap 10 órától pedig a családoké a főszerep: szúrós hétpróbáknak vethetik alá magukat. A napot és az eseményt este 7-kor a Kaktusz zenekar játéka, illetve 9-kor A kaktusz c. francia vígjáték zárja.

KAKTUSZMÁNIA
2017. június 9-11.
Helyszín: Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar, Békéscsaba, Gőzmalom tér (kisvonat)

 

Megosztás:

Címke: , , ,