A gyökértől a koronáig - kiállítás és playback-színház a Csabagyöngyében

2019. február 2. 17:48 | behir

A Sorsfonó Önismereti Egyesület szervezésében A gyökértől a koronáig címmel nyílik kiállítás Békéscsabán élő és tanuló diákok munkáiból a Csabagyöngye Kulturális Központ első emeletén, 2019. február 6-án, szerdán 16 órakor.

A fiatalok önismereti és alkotónapokon fogalmazták meg a családjukból származó értékeiket, majd azokat szimbólumok formájában festették meg - ezek a művek lesznek láthatók a tárlaton.

A megnyitón a fiatalkori családismeretről Galambosné Varjú Blanka családterapeuta, az alkotás és a lelki egészség kapcsolatáról Kiss György Ádám, a magyarországi playback-színház mozgalom megálmodója és elindítója mond pár gondolatot.

A rendezvényt színesíti az Élményszínház és a Sorsfonó Társulat közös playback-színházi előadása, amelynek keretében a nézők családjeleneteit viszik színpadra.

 

 

További programok »

Kultúra

Az 50 éves Gyulai Iskola legújabb alkotásai

Dokumentarista tárgyilagosság és a szociográfia emberközpontú érzékenysége jellemzi a Gyulai Művésztelep alkotásait immár fél évszázada. Szombaton a fürdőváros Kohán Képtárában nyílt meg a MOST – az 50 éves Gyulai Iskola legújabb alkotásai című tárlat, amely a művésztelep utóbbi ötéves termését mutatja be az érdeklődőknek.
2019. szeptember 22. 18:39
FEL