A gyökértől a koronáig - kiállítás és playback-színház a Csabagyöngyében

2019. február 2. 17:48 | behir

A Sorsfonó Önismereti Egyesület szervezésében A gyökértől a koronáig címmel nyílik kiállítás Békéscsabán élő és tanuló diákok munkáiból a Csabagyöngye Kulturális Központ első emeletén, 2019. február 6-án, szerdán 16 órakor.

A fiatalok önismereti és alkotónapokon fogalmazták meg a családjukból származó értékeiket, majd azokat szimbólumok formájában festették meg - ezek a művek lesznek láthatók a tárlaton.

A megnyitón a fiatalkori családismeretről Galambosné Varjú Blanka családterapeuta, az alkotás és a lelki egészség kapcsolatáról Kiss György Ádám, a magyarországi playback-színház mozgalom megálmodója és elindítója mond pár gondolatot.

A rendezvényt színesíti az Élményszínház és a Sorsfonó Társulat közös playback-színházi előadása, amelynek keretében a nézők családjeleneteit viszik színpadra.

 

 

További programok »

Kultúra

Csütörtökön indul a Főtéri Nyár programsorozat Békéscsabán!

38 program 2 helyszínen: változatos programokat kínál a Békés megyei lakosoknak július 18 és augusztus 30 között a Főtéri Nyár. A részletekről Forczek Győző, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese számolt be kedden, sajtótájékoztatón.
2019. július 16. 17:08
FEL