A fődíjra pályázik a magyar fotós az év legviccesebb természetfotói versenyen

2021. szeptember 5. 18:25 | behir.hu

Kránitz Roland két képpel jutott az év legviccesebb természetfotói verseny döntőjébe. Hagyományteremtő jelleggel indult, és idén immár hetedik éve hirdették meg az év legviccesebb természetfotója versenyt, amely óriási népszerűségnek örvend nemcsak az amatőr és profi fényképészek, hanem a nagyközönség körében is.

A nevezés már korábban lezárult, a zsűri pedig szeptember első napján hirdette ki, melyik az a 42 fotó, amely eséllyel pályázik az idei fődíjra.

A jelölt pályázatokon látható kuncogó fóka, zsiráfon lovagló majom, nevető kígyó és számtalan táncmozdulat. Ami viszont magyar szemszögből még izgalmasabb, hogy a tavalyi közönségdíjas Kránitz Roland két, ürgékről készült fotójával is elnyerte az ítészek tetszését és ezzel esélyessé vált a végső győzelemre is.

 

 

A Comedy Wildlife Photography Awardson természetesen ebben az esztendőben is hirdetnek majd közönségdíjast. Kránitz Roland fotóira ide kattintva lehet szavazni október 12-ig. Duplán is megéri, hiszen nemcsak őt segíthetjük győzelemre, hanem még egy ajándékot is nyerhetnek a voksolók.

A verseny nagyon szoros, hiszen egyetlen döntős fotót sem lehet mosoly nélkül megnézni. Itt tekinthető meg az összes finalista.

 

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

További programok »

FEL