A Ferencváros, az MTK és a DVSC nemzeti színnel világítja meg a stadiont ma este

2021. június 23. 09:21 | behir.hu

A szurkolók felhívásának eleget téve a szerda esti német–magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna – jelentette be közösségi oldalán Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Röviddel a Facebook-bejegyzés megjelenése után az MTK és a DVSC is jelezte, hogy csatlakozik a felhíváshoz.

A zöld-fehérek klubvezetője Facebook-posztjában arra kérte a többi hazai klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

„Fessünk piros-fehér-zöldre minden stadiont!” – írta Kubatov Gábor.

"A haza minden előtt” – olvasható a Ferencváros klubvezetője által közzétett képen, felhívására pedig már két magyar csapat is reagált.

Gyönyörű ugyan a kék-fehér, de a legszebb a piros-fehér-zöld! Szerdán este piros-fehér-zöldre (fény)festjük az Új Hidegkuti Nándor Stadiont! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!” – írta Kubatov Gábor posztjához az MTK nevében Deutsch Tamás. A hozzászólás azóta több száz kedvelést kapott.

Nem csak Budapesten fénylenek majd fel a nemzeti színek, a DVSC közösségi oldalán jelentette be, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez:

Szerda „este ismét piros-fehér-zöldben pompázik a Nagyerdei Stadion! Németország-Magyarország, 21 óra! Hajrá, magyarok!” – közölte bejegyzésében a klub.

Forrás: hirado.hu

További programok »

FEL