A Elizabeth és a Rudolf musicalből csendültek fel részletek az Almásy-kastélyban

2023. szeptember 24. 16:00 | Kovács Andrea

Vágó Zsuzsi és Kocsis Dénes adott elő betétdalokat az Erzsébet királynéhoz kapcsolódó musicalekből szombat este a gyulai Almásy-kastélyban. A Stefánia szárnyban megtartott koncert az október 31-ig látható Sissi-kiállítás finisszázsának egyik programpontja volt.

Lassan elköszön az Erzsébet királynéról szóló kiállítástól a gyulai Almásy-kastély. Az október végéig még megtekinthető időszaki tárlathoz finisszázst rendeztek a kastély munkatársai. A rendezvénnyel arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a látogatóknak már csak néhány hete maradt a különleges és rendkívül népszerű tárlat megtekintésére.

A szeptember 23-i finisszázs esti programját Vágó Zsuzsi és Kocsis Dénes musicalbetétdalokból összeállított koncertje zárta. Vágó Zsuzsi 20, Kocsis Dénes 16 éve az Operettszínház művésze, számos zenés darab főszerepét játszottak már, így például az Elizabeth és a Rudolfét is. Szombaton, a kastély báltermében a koncertet követően a Gödöllői Királyi Kastély hivatalos Sisi-hasonmásával is lehetett fotózkodni és koccintani.

További programok »

FEL