A CsabaPark is csökkentett módban üzemel tovább

2022. november 10. 06:27 | behir.hu

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a 299/2022. (XI.4.) határozatával számos intézkedésről döntött, amelyek célja az energiaválság kezelése. Az intézkedések az önkormányzat összes intézményét és létesítményét érintik, ez alól a CsabaPark sem kivétel – írta meg közleményében a létesítmény.

Ezek a változások érintik közvetlenül a CsabaPark látogatóit:
 
1. A park 2022.11.15-től 2022.03.31-ig reggel 7-től délután 17 óráig lesz nyitva. Ez sajnos leginkább a futópályát és az esti sétákat érinti hátrányosan, hiszen ezekről átmenetileg le kell mondaniuk.
 
2. A rendezvényhelyszínek (Bormúzeum, Pálinkamúzeum, Rendezvénycsarnok) zárva lesznek, kivéve a rendezvények időtartamát, tehát ez azt jelenti, hogy továbbra is várják szeretettel bálakra, céges rendezvényekre, születésnapokra, baráti összejövetelekre stb. a megkereséseket. A rendezvények idejére az adott létesítményt kinyitják. Ennek egy feltétele van: hogy a rezsiköltség minden esetben a bérlőt terheli.
 
– Az étterem 11:15-óráig minden nap továbbra is várja a vendégeket, hétköznap többféle menüvel és állandó kínálattal, hétvégén a'la carte étlappal – zárult a közlemény a CsabaPark hivatalos oldalán. 
 

További programok »

FEL