Az olimpiai kvóta megszerzése a cél, Makra újabb versenyen remekelt

2019. szeptember 16. 11:02 | behir

Makra Noémi október 4-e és 12-e között Németországban, Stuttgartban indul majd a kvalifikációs tornász-világbajnokságon. A múlt hétvégén három szeren is indult a hollandiai versenyen, ahol Európa legjobb tornászai között kellett helyt állnia.

A három hete tartó intenzív edzés- és versenyidőszakban a másfél héttel ezelőtt aranyérmes szombathelyi verseny után a hollandiai verseny is szépen sikerült a tornász számára: magyar csapatnak a 4. helyezést sikerült elérnie. Makra Noémi gerendán, korláton és talajon is remekül teljesített. A Torna Club Békéscsaba 21 esztendős, válogatott versenyzője bizakodva néz a kvalifikációs világkupa elé.

Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke korábban azt hangsúlyozta, hogy reményei szerint a magyar női csapat megszerzi az olimpiai kvótát a stuttgarti versenyen. Kiemelte Makra Noémi teljesítményét és szombathelyi győzelmét, így a tornász bizakodva indulhat a három hét múlva kezdődő világversenyre.

További programok »

Sport

A kutyák meghajolnak a játék előtt, de miért?

A kutyák testbeszéde meglehetősen egyedi, a jeleket pedig általában a gazdik könnyen értelmezik, miértjüket azonban kevesebben tudják. Az egyik ilyen tipikus póz, amikor az eb meghajol, fejét a földhöz közel helyezi, hátsó felét pedig felemeli. Miért épp így hív játékra?
18:39
FEL