A buszközlekedés is változik pünkösdkor

2019. június 6. 11:33 | behir

A pünkösdi hosszúhétvégén változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje - figyelmeztet közleményében a Volánbusz Zrt.

Június 7-én, pénteken a hét utolsó munkanapjának és iskolai előadási napjának, míg június 8-án a szabadnapoknak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok. Június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Pünkösdkor a bevásárlóközpontok zárva tartása miatt a járatok nem érintik az áruházi megállóhelyeket. Június 11-én, kedden már az iskolás
munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható, ezért a társaság arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. Arra is rávilágítanak, hogy a megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

 

Forrás: Volánbusz Zrt.

További programok »

FEL