A belvárosban, egy első emeleti lakásban termesztett vadkendert - videóval

2018. augusztus 2. 16:13 | behir

Több fogyasztónak is adhatott el kábítószer gyanúját keltő anyagot 2018 tavaszától két férfi, akiket szerdán összehangolt akció keretében fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei Gyulán.

Az egyik férfi belvárosi lakásában, tíz tő vadkendert, valamint növényi törmeléket találtak a rendőrök. A másik férfitól pedig alufóliába csomagolt növényi őrleményt és fehér port foglaltak le. A rendőrség a kábítószer gyanúját keltő anyagok hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg. Emellett a nyomozók kábítószer birtoklás vétség miatt gyanúsítotként hallgattak ki olyan fogyasztókat is, akik több alkalommal vásároltak kábítószert a két férfitól.

A Gyulai Rendőrkapitányság a két terjesztő, a 43 éves P. Tamás és a 28 éves N. Endre ellen kábítószer kereskedelem, valamint termesztéssel elkövettett kábítószer birtoklás büntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást és őrizetbe vette őket. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy milyen kapcsolatban állhattak egymással és a tőlük lefoglalt anyagokból kiknek adhattak még el.

 

 

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Különleges ijászverseny a Gyulai Várnál

"Ki lesz a Gyulai Vár bajnoka? " címmel egyedülálló íjászversenyt szervez a Kerecsényi László Íjász Egyesület július 11-én. A csapatversenyben a gyulai vár fokáról kell célba találniuk az íjászoknak
2020. július 8. 00:00
FEL