Kertjében nevelte a vadkendert a szarvasi férfi

2019. szeptember 11. 10:07 | behir

Lopás Békéscsabán, kábítószer birtoklása miatt történt rendőri intézkedés Szarvason.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 10-én előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint három nappal korábban Békéscsabán, a Szent István térről ellopta egy 12 éves fiú hangszertáskáját. A táskát, amiben egy klarinét mellett pénztárca és telefon is volt, akkor vette el, amikor azt a fiú néhány percre őrizetlenül hagyta. A rendőrség a 47 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.

Kábítószer birtoklása gyanúja miatt tartottak házkutatást a rendőrök kedden egy szarvasi férfinál. A családi ház udvarán, a garázs mögött négy tő kendert találtak, a növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. A nyomozók mind a négy tövet lefoglalták. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és a növények hatóanyag tartalmát, valamint azt, hogy a férfi fogyasztott-e kábítószert, igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

További programok »

Kék hírek

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
2020. augusztus 7. 14:31
FEL