A Békéscsabai Röplabda Akadémián járt a Mikulás

2023. december 3. 14:21 | Fajó Attila

A BRSE közel 130 alsó tagozatos gyerek számára szervezett háziversenyt. A Dobozi úti akadémia épületében rendezett bajnokságon a Mikulás is feltűnt.

A Mikulás Kupán a korosztályos követelményeknek megfelelően zajlanak a mérkőzések, a kisebbeknél még inkább zsinórlabda versenyek zajlanak, hiszen a sportág alapvető mozdulataival, labdaérintéseivel ők csak később ismerkednek meg. 

– Nálunk már valóban nagy hagyománya van az év végén esedékes Mikulás Kupának, az utánpótlás játékosaink várják is és nagy izgalommal készülnek a házi bajnokságra – fogalmazott Nagy Attila, a BRSE utánpótlás vezetőedzője. 

Az esemény fénypontja idén is az volt, amikor megérkezett a Mikulás, aki kiosztja a játékosoknak az egyesület által biztosított csomagokat, amelyek mindig egészséges alapanyagokat tartalmaznak.

– A házi bajnokságokon mindig jó a hangulat, szeretem az ilyenkor kialakult közösséget. Persze a meccseket is teljes erőbedobással visszük végig – árulta el hírportálunknak az egyik 11 éves utánpótlás röplabdás, Péter Lia Gabriella

 

Galéria

 

További programok »

Sport

A Magyar Parasport Napját ünnepelték az Esélyben

A Magyar Parasport Napja alkalmából érzékenyítő programot szerveztek az Esély Pedagógiai Központ Vandháti úti intézményében. A csütörtök délelőtti rendezvényt a Fogyatékkal Élők Békés Megyei Sportszövetsége és a Vandháti Diáksport Egyesület szervezte a békéscsabai önkormányzat kezdeményezésére.
15:53
FEL