A békéscsabai Frankó Tanya legyen az Év Tanyája! – Péntek délig szavazhatunk

2018. november 29. 17:11 | Diós Zsolt

Az Agrárminisztérium idén is meghirdette „Az Év Tanyája” pályázatot, amellyel azokat a tanyatulajdonosokat szeretné kitüntetésben részesíteni, akik áldozatos munkájukkal, példaértékű tanyáikkal jó mintául szolgálnak mindannyiunk számára.

A minisztérium idén is meghirdette Az Év Tanyagazdasága, Az Év Hagyományőrző Tanyája, Az Év Határon túli Tanyája díjkategóriát. Ezek mellett ebben az esztendőben is átadják a Közönségdíjat is a pályázatokat benyújtó tanyagazdák egyikének. A versenyben 15 tanya vesz részt, köztük a békéscsabai Bartolák Mária által életre hívott, gyönyörű Frankó Tanya és Haluskaház.

A Közönségdíjat az a tanya kapja, amelyikre a legtöbb lájk, vagyis tetszésnyilvánítás érkezik november 30., azaz pénteken déli 12 óráig.

 

Forrás: Frankó Tanya és Haluskaház Facebook oldala

 

 

A szavazásban mindenki részt vehet! A szavazás során csak az eredeti képre leadott lájkokat fogadják el. Szavazni erre a linkre kattintva lehet!

 

 

A kisréti tanya cégére (forrás: Frankó Tanya és Haluskaház Facebook oldala)

 

 

Lájkra fel! Hajrá Frankó Tanya és Haluskaház!

 

További programok »

Gazdaság

Véget ért a nyári kalászosok és a repce aratása

Befejeződött a nyári aratású szántóföldi növények betakarítása, a kedvezőtlen időjárási körülményekkel nehezített szezon ellenére Magyarország ellátása megfelelően biztosított a 2019/2020-as szezonban - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2019. augusztus 15. 15:38
FEL