A békéscsabai Frankó Tanya legyen az Év Tanyája! – Péntek délig szavazhatunk

2018. november 29. 17:11 | Diós Zsolt

Az Agrárminisztérium idén is meghirdette „Az Év Tanyája” pályázatot, amellyel azokat a tanyatulajdonosokat szeretné kitüntetésben részesíteni, akik áldozatos munkájukkal, példaértékű tanyáikkal jó mintául szolgálnak mindannyiunk számára.

A minisztérium idén is meghirdette Az Év Tanyagazdasága, Az Év Hagyományőrző Tanyája, Az Év Határon túli Tanyája díjkategóriát. Ezek mellett ebben az esztendőben is átadják a Közönségdíjat is a pályázatokat benyújtó tanyagazdák egyikének. A versenyben 15 tanya vesz részt, köztük a békéscsabai Bartolák Mária által életre hívott, gyönyörű Frankó Tanya és Haluskaház.

A Közönségdíjat az a tanya kapja, amelyikre a legtöbb lájk, vagyis tetszésnyilvánítás érkezik november 30., azaz pénteken déli 12 óráig.

 

Forrás: Frankó Tanya és Haluskaház Facebook oldala

 

 

A szavazásban mindenki részt vehet! A szavazás során csak az eredeti képre leadott lájkokat fogadják el. Szavazni erre a linkre kattintva lehet!

 

 

A kisréti tanya cégére (forrás: Frankó Tanya és Haluskaház Facebook oldala)

 

 

Lájkra fel! Hajrá Frankó Tanya és Haluskaház!

 

További programok »

Gazdaság

Csökkent a cégek, cégalapítások száma

Másfél százalékkal csökkent a cégek, 14,7 százalékkal a cégalapítások száma, miközben közel 40 százalékkal nőtt a végelszámolásoké az idei első felében az egy évvel korábbi értékekhez képest – derül ki a Bisnode cégcsoport 2020 június végi adataiból.
2020. augusztus 7. 17:03
FEL