A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia két csapata is az NB I-ben játszhat

2018. július 9. 18:41 | behir

Egy osztállyal feljebb kezdheti meg a 2018/19-es idényt a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata.

Az egyesület hivatalos oldala arról számol be, hogy az U14-es csapat a rájátszás utolsó körében egy góllal kapott ki a Hajdúböszörmény-Olasz Focisulival szemben, a feljutásért folytatott küzdelemben. A csabai gárda utolsó ellenfele azonban nem tudja vállalni az első osztályban való szereplést. Az MLSZ által meghatározott országos rangsorban, eredményei alapján a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia következik, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség a viharsarki egyletet kérte fel a kiemelt bajnokságban való indulásra.

A csabaiak U14-es és U15-ös együttese a következő bajnoki évadban az ország legjobb korosztályos gárdáival veheti fel a versenyt, ahol többek között a Ferencváros, Honvéd, Puskás Akadémia, Videoton és az MTK csapatai lesznek az ellenfelek. 

 

Forrás: bcsla.hu

 

További programok »

Sport

Éjszakai fogathajtó verseny Füzesgyarmaton

Az eddigi hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül 2019. augusztus 19-én a Szent István Napi Lovas Vigadalom néven ismert éjszakai fogathajtó verseny Füzesgyarmaton, a Gergely tanyán, amelyet idén is sok egyéb programmal színesítenek a szervezők.
2019. augusztus 12. 02:02
FEL