A Békéscsaba-Budapest vonalon is elérhető a kedvezményes Okosjegy

2023. január 28. 11:05 | behir

Akár 76 százalékkal kedvezőbb áron lehet utazni a Békés InterCity járatokon.

Január 29-től már a Békés InterCitykre is váltható jelentős kedvezményeket biztosító Okosjegy a Budapest és Békéscsaba közötti utazásra - közölte a Máv-Start Zrt.

A legújabb Okosjegyet két díjszinten, a Budapest és Kétpó viszonylatra 1599 és 1999 forintért; Budapestről Mezőtúrra, Gyomára, Mezőberénybe, Muronyba és Békéscsabára 2399 és 2799 forintért lehet megvásárolni, csak másodosztályon. Azok az utasok, akik az interneten és MÁV appon váltható Okosjegyet választják, akár 76 százalékkal kedvezőbb áron utazhatnak a Békés InterCity járatokon a pénztárban váltott teljes árú jegyhez képest. Az elérhető megtakarítás a viszonylattól függően 12-76 százalék. Az Okosjegy ára magában foglalja a helybiztosítás díját is, további kedvezmény a jegyárból nem vehető igénybe.

A MÁV arról is beszámolt, hogy összesen 525 ezer Okosjegyet váltottak 2022-ben és idén januárban az utasok.

A MÁV appon és a jegy.mav.hu digitális platformon is megtalálható a kiválasztott vonatra az eredeti, teljesárú ajánlat is, ám az olcsóbb Okosjegy is jól látható, amit kiválasztva a vásárlás a megszokott rend szerint, könnyen elvégezhető.  Az Okosjegyek kiterjesztése további vonalakon is várható a jövőben. Ezzel a megoldással a vasút valós alternatívát kínál az autó, akár a telekocsi helyett, támogatva ezzel a környezetbarátabb távolsági közösségi közlekedés használatát - tették hozzá.

További programok »

FEL