34 gyorshajtó – egyikük közel kétszeres sebességgel közlekedett Békéscsabán

2020. május 20. 18:23 | behir

Békéscsaba belterületén a megengedett 50 helyett 99 km/óra sebességgel hajtott egy autós kedden délután. A gyorshajtás balesetveszélyes, a rendőrség ezért rendszeresen végez ellenőrzéseket annak érdekében, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból.

Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével hajtott egy autós május 19-én, Békéscsabán, a Gyulai úton. Nem ő volt az egyetlen, aki szabálytalankodott, ezen a napon, a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vele együtt 34 gyorshajtóról készítettek felvételt.

A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Azok, akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják.

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen, hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

További programok »

FEL