Meg akarta leckéztetni barátját egy sarkadi nő, de büntetőeljárás lett a vége

2018. szeptember 6. 10:06 | behir.hu

Kifosztással gyanúsít a rendőrség egy nőt, mert Gyulán, a Kossuth téren, az egyik padon alvó ismerősétől elvette a mobiltelefonját.

A Gyulai Rendőrkapitányságon szeptember 4-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy három nappal korábban Gyulán, a Kossuth téren valaki elvette tőle a mobiltelefonját. Több ismerősével beszélgetett, majd ittassága miatt, kezében a készülékkel, elaludt egy padon. Amikor felébredt, nem volt meg a telefonja.

Az ismerősei még a közelben voltak, kérdőre vonta őket, de tagadták, hogy elvették volna tőle. A rendőrök másnap előállították a férfi egyik ismerősét, egy sarkadi nőt, aki a rendőrök felszólítására önként átadta mobiltelefont. A nő állítása szerint meg akarta leckéztetni ismerősét, hogy máskor jobban vigyázzon a dolgaira. A telefonból kivette a SIM kártyát és eldobta, a készüléket pedig el akarta adni. A Gyulai Rendőrkapitányság a 30 éves sarkadi nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A telefont a rendőrök visszaadták a férfinak.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL