Zaklatás és lopás miatt körözték – elfogták a rendőrök

2017. december 31. 08:09 | behir

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei december 30-án, 17 óra körül elfogtak egy férfit, akit zaklatás és lopás miatt körözött az Érdi Rendőrkapitányság - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja emellett elfogatóparancsot adott ki ellene, mert a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A 40 éves érdi N. Krisztiánt a rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök december 30-án, 16 óra körül Mezőberényben, a Csabai út és a Belentai út kereszteződésében. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda és a további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

Ezután, 16 óra 15 perc körül Gyulán, a Béke sugárútról állítottak elő egy férfit, aki szintén személyautót vezetett és nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrjárőrök mindkét férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellenük.

 

FEL