Virtuális séta - Kukkantsanak be a Körösvölgyi Állatparkba!

2017. október 12. 14:18 | Szabó Rita

Mostantól a googlemaps segítségével bárki tehet egy virtuális sétát a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában. S ha megjön az ember kedve, akkor természetesen személyesen is szívesen látják az érdeklődőket a látogatóközpontban.

Az igazgatóság 2014-ben nyitotta meg a szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Állatparkot, melyben több mint ötven, a Kárpát-medencében honos állatfaj egyedeit mutatják be. A park népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen látogatnak el a Körös-Maros Nemzeti Parkba.  Olyan ritka állatfajokat is láthatnak ott, mint a jávorszarvas, vagy az európai bölény. A hétezer literes akváriumrendszer szintén sokak figyelmét felkelti.

Aki még nem látogatott el az intézménybe, annak kedvcsinálóként figyelmébe ajánlják a googlemaps alkalmazást, melynek segítségével 3D-ben tehet egy sétát az állatpark lakói között. A park vezetősége bízik abban, hogy a szép környezet, az esztétikus kialakítás és természetesen a felvételeken felbukkanó kedves állatok látványa sokakat arra ösztönöz majd, hogy családjukkal, barátaikkal ellátogassanak az intézménybe.

A Körösvölgyi Állatpark idén a szokásosnál tovább, egészen november 5-ig tart nyitva. Az utolsó napon,,Szunnyad a park" elnevezésű szezonzáró rendezvényre várják a látogatókat. Az eseményen az érdeklődők készíthetnek majd töklámpásokat és madáretetőket, lesz vezetett állatparki túra és meglepetés programokat is tartogatnak a szervezők vendégek számára.

További programok »

FEL