Sztárparádé Békéscsabán: Az Imoco Volley Conegliano csapatával játszik a BRSE

Az Imoco Volley Conegliano az eddigi legerősebb és talán legjobb csapat, amely valaha megfordult a Békéscsabai Városi Sportcsarnok küzdőterén.

A keddi Bajnokok Ligája mérkőzés igazi sztárparádét ígér a csarnokba kilátogató nézőknek, hiszen a magyar bajnok ellenfeleként érkező olasz sztárcsapat kétségkívül napjaink röplabdázásának egyik legkiemelkedőbb csillaga. A BL tavalyi kiírásának döntőjében csak a Vakifbank Istambul tudta megállítani őket, azonban az idei kiírásra sikeresen igazoltak, többek között a döntőben őket demoralizáló, a keret legnagyobb nevű játékosát, az amerikai Kimberly Hillt, így talán még erősebb kerettel vághatnak neki az idei kiírásnak, mint amilyennel az előző szezonban döntőt játszottak.

A sztárok sorát a már említett Kimberly Hill nyitja, az USA válogatottjának ütője világkupa és olimpiai bronzérmes, valamint világbajnoki aranyérmes, BL győztes eredménysora igencsak tiszteletre méltó. A nemrég véget ért Európa bajnokságon megcsodálhattuk a lengyel nemzeti csapat irányítójának Joanna Wolosznak a játékát, valamint az olasz nemzeti csapat gerincét adó Monica De Gennaro, vagy Raphaela Folie megoldásait. Lesz ismerőse a háló túloldalán a BRSE horvát válogatott ütőjének, Lucija Mlinarnak, hiszen az ellenfelünket erősíti válogatott csapattársa a 190 cm-es Samantha Fabris, de találunk EB döntős játékost is a túloldalon a holland Robin de Kruijf személyében, illetve görög és mexikói válogatott játékosokat is.

Nem lesz tehát könnyű dolga a nyáron alaposan átalakult Linamar BRSE csapatának, de a viharsarki együttes mindig híres volt küzdeni tudásáról, bár ennek a párharcnak toronymagas esélyese az olasz együttes, Szpin Reniék mindent beleadnak majd ezen a keddi estén, hogy a csarnokba kilátogató 2000 szurkoló egy élvezetes, jó mérkőzésen, maradandó élményekkel gazdagodjon.

A csabaiak öltözőjében remek hangulat uralkodik, a játékosok és a szakmai stáb egyaránt felspannolva, és hatalmas bizonyítási vággyal várja a mérkőzést, bárkit kérdeztünk meg, mindenki kiemelte, nagyon jó mérkőzésre számít, és remélik a szurkolók a szokásos fergeteges hangulatot varázsolják a csarnokba!

A mérkőzés 2017. október 17-én, kedden, 18 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Forrás: BRSE

Megosztás:

Címke: ,