Vidékfejlesztés családi programokkal

2019. szeptember 23. 16:04 | behir

A szervezők színes és érdekes programokkal készültek az érdeklődőknek szombaton és vasárnap ,,Hagyomány és innováció a vidékfejlesztésben” elnevezésű rendezvényen.

Az esemény fő célja az volt, hogy a helyi vidék- és gazdaságfejlesztés részeként hozzájáruljon a helyi közösségek támogatásához, a helyi gazdaságok újjászervezéséhez és a minél közvetlenebb helyi termelői, fogyasztói kapcsolatok kialakításához. Pénteken, konferenciával kezdődött a program a Csabagyöngyében, ahol az érdeklődők új információkhoz juthattak, melyekkel a mindennapi életben csak érintőlegesen találkozhatnak.

 

(Fotó: behir.hu)

(Fotó: behir.hu)

 

Az érdeklődők szombaton egy termékfotózási workshopba kapcsolódhattak be a kulturális központban. A gyerekek és a családok eközben a Szent István téren is számos érdekes programmal találkozhattak, hiszen ugrálóvár, játszóház és kézműves foglalkozás várta a kicsiket, este pedig a Kelet Brass Band és a Xandra’s koncertje szórakoztatta a közönséget.

A gasztronómia szerelmesei is találtak kedvükre való programot a főtéren, hiszen a malacsütés és kóstolás mellett Kovács Lázár séffel többek között chilis babot készítettek a kiérkezők. A rendezvény újabb családi programokkal zárult vasárnap, Évi tündér gyermekműsora és Zséka oviturnéja is szórakoztatta a legkisebbeket.

 

Galéria

További programok »

FEL