Vésztőn egy ismerősénél rabolt, egy óra alatt elfogták a rendőrök

2020. augusztus 24. 15:02 | behir

Egy 17 éves fiú bement egy ismerőse házába Vésztőn, ahonnan pénzt vitt el. Többször megütött egy ott tartózkodó 16 éves fiút, aki megpróbálta megakadályozni, hogy a lakásból elvigye a pénzt. A rendőrség rablás miatt őrizetbe vette a 17 éves vésztői fiatalt.

Pénzt rabolt egy 17 éves fiú 2020. augusztus 23-án 3 óra körül egy vésztői házból. A fiú egyik ismerőse családi házához ment, de a 30 éves nő nem volt otthon. Az épületben két 8 éves gyermek és egy 16 éves fiú volt, aki vigyázott rájuk. Utóbbi fiatal ismerte a 17 éves fiút, ezért beengedte a házba.

Miután bement az épületbe, átkutatta a konyhát és az egyik szekrényből kivett egy pénztárcát. Észrevette ezt a másik fiatal és megkérte, hogy tegye vissza oda, ahonnan elvette. Ezt a 17 éves fiú nem teljesítette és elindult a kijárat felé. A 16 éves vésztői fiatal az udvaron utolérte és megfogta a karját, hogy visszakérje az elvett pénzt. Ekkor a 17 éves fiatal rátámadt a másik fiúra és többször megütötte, majd elment a helyszínről.

A bűncselekményről érkezett bejelentés után a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei azonnal intézkedtek és információkat gyűjtöttek a történtekről . A bejelentés után 56 perccel elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható vésztői fiatalt. A rendőrség a 17 éves fiút rablás bűntett elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette. A bántalmazott 16 éves fiú könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

FEL