Verekedés miatt állítottak elő négy férfit a rendőrök Békésen

2021. május 24. 09:06 | behir

Garázdaság Békésen, őrizetbe vétel Nagykamaráson.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. május 23-án Békésen, a Szabadkai utcából előállítottak négy férfit, mert egy korábbi nézeteltérés miatt összeverekedtek az utcán. A dulakodásban az egyik férfi súlyosan, egy másik könnyebben megsérült. A rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Nagykamaráson, a Munkácsy utcából 2021. május 23-án 9 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy 21 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nagykamarási férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
16:54
FEL